Untouched – Anna Campbell

Ze heeft het weer gedaan. Anna Campbell heeft een liefdesgeschiedenis geschreven die je beste eigen fantasie kan vervangen. Ik werd verliefd op Matthew, Marquess of Sheene, in het begin van het boek. Wat een man! Heel erg eenzaam en in alle opzichten mishandeld en geen enkele toekomst maar met een hart van goud. Als Grace in zijn leven komt wordt alles anders. Ze willen elkaar niet en vertrouwen elkaar niet maar ze hebben geen keus want Grace zal haar leven verliezen als ze niet zin speeltje wordt. En aangezien Matthew de meest geweldige held ooit is, kan hij dat niet laten gebeuren. Dit boek heeft de langste en meest erotische liefdesscene die ik ooit gelezen heb.
In het begin van het boek zit je op je nagels te bijten. Halverwege heb je een koud washandje (of twee) nodig. Daarna, als Grace ontsnapt ge je weer nagels bijten en aan het eind heb je aan één pakje zakdoekjes niet genoeg. Het is een onvergetelijk boek. Geen zoete regency, geen giechelende debutantes maar een donker, gothic en soms wreed boek over echte mensen die het geluk vinden ondanks alles wat hun in het leven overkomen is.
Anna Campbell heeft een unieke manier van schrijven in de romanwereld en dat konden we best gebruiken nu een aantal grote namen zich afgekeerd hebben van historische romans.
Gelukkig had ik het eerste boek ook al gelezen dus ik was voorbereid. Als je één van haar boeken voor het eerst gaat lezen dan heb ik een advies voor je. Zorg dat er niets in de oven staat of op het gas voor je aan de eerste bladzijde begint.

Anna Campbell bij Bol:

Leuk? Delen dan: