Laird of the Mist by Paula Quinn

Laird of the Mist by Paula Quinn
 

Ik begon aan dit boek omdat het in RT Magazine als Top Pick genoemd werd. Voordat ik je vertel wat ik leuk vond, nee wat ik geweldig vond aan dit boek moet je even weten dat “medieval romance” niet mijn favoriete genre is. Maar ik ben dol op die grote sterke en meedogenloze Highlanders.
Een foutloze roman schrijven over deze periode en dan ook nog in de Schotse Hooglanden is geen kleinigheid. Het land, te taal en de geschiedenis kennen we maar al te goed. Zeker wij in Europa. Maar Paula Quinn heeft het geweldig gedaan. Ze is een zeer begaafd schrijfster en heel goed geinformeerd. Ze heeft haar research grondig gedaan en bovenal geweldige hoofdpersonen en bijfiguren beschreven alsmede heel veel passie, spanning en een prachtige liefdesgeschiedenis. Callum is een held die je niet snel meer vergeet en Kate is een hele sterke vrouw. De liefde is tussen hen opbloeid doet je soms zuchten en soms een beetje huilen. Heel goeie liefdesscenes en zoals ik eerder zei, de mensen om hen heen mogen er ook zijn.
Als je teleurgesteld was door het feit dat Julie Garwood geen HR’s meer schreef dan is dit je kans. En ga vooral ook even kijken op de website want Paula Quinn doet meer dan alleen schrijven. Ze heeft allerlei leuke extra’s op haar website. Lees een stuk uit een boek, download een boekenlegger en nog veel meer.
Het eerste dat ik nu ga doen is de trilogy aanschaffen die ze schreef voor Laird of the Mist. Noteer de naam Paula Quinn in je kleine zwarte boekje en begin het nieuwe jaar met het kopen van haar boeken. Een heel goed begin!

Meer Paula Quinn bij Bol:

Leuk? Delen dan: