Stars of Fortune van Nora Roberts

starsoffortune
Het eerste deel van de Guardians Trilogy is er. En Stars of Fortune is een heel fijn begin van deze trilogy. Magie, sprookjesachtige taferelen, spanning en sensatie en uiteraard de liefde spelen een belangrijke rol en het lijkt erop alsof Nora weer ouderwets op dreef is in deze nieuwe serie. Vanaf het begin val je in het verhaal en het leuke is dat de zes hoofdrolspelers uit de drie boeken elkaar direct aan het begin van deel één allemaal ontmoeten en ook direct weten aan welk avontuur ze beginnen.

Een heel ander begin dan we gewend zijn. In het eerste deel speelt Sasha Riggs de hoofdrol samen met Bran Killian. Zij zijn al heel bijzondere mensen maar de andere vier mogen er ook zijn. En niet allemaal zijn ze van deze wereld maar meer dan dat verklap ik niet.

Het leest heerlijk weg en het zal moeilijk zijn om te moeten wachten op het tweede en derde deel. Er was ooit een tijd dat zo’n trilogy in een hele korte periode uitkwam maar helaas is die tijd voorbij en zullen we geduld moeten hebben. Maar dit eerste deel is smullen!

Behalve bij Bol.com zijn Engelstalige boeken ook verkrijgbaar bij Amazon.de en zonder verzendkosten. Het loont altijd de moeite om daar te kijken want vaak zijn boeken ook goedkoper.

Hier de Stars of Fortune bij Amazon.de

En hier bij Bol.com als paperback en als eboek

Leuk? Delen dan: