Nora Roberts Land van Ava Miles

avamiles

Het heeft even geduurd maar we zijn weer aan het lezen. Je kent dat misschien wel zo’n leesdip. Ik lees wel heel veel in een leesdip maar je zou het bij mij meer een romandip kunnen noemen. Lezen doe ik graag en veel maar romans kan ik dan even niet zo goed hebben en het lijkt wel of er geen goede romans meer geschreven worden. Onzin natuurlijk. Dat ligt gewoon aan mij en ik weet inmiddels dat dat vanzelf weer overgaat. Vaak is het een kwestie van op het juiste moment het juiste boek openslaan. En dat deed ik met het boek Nora Roberts Land van Ava Miles.Het is mijn eerste boek van Ava Miles en het is een heerlijk boek. Een uitermate origineel gegeven om een boek te schrijven waarin de hoofdpersoon een groot fan is van Nora Roberts en waarin ook regelmatig de boeken van Nora genoemd worden. Het is wel fijn als je de boeken van Nora gelezen hebt want anders ontgaat je wellicht hier en daar iets.

Een goed geschreven verhaal en ook spannend en sexy. En ook nog eens deel 1 van een serie dus we kunnen nog even vooruit. Geweldig dat Ava Miles op haar website zo duidelijk heeft aangegeven in welke volgorde je haar boeken moet lezen.

Nog fijner is dat ze bij Bol heel veel van haar boeken in zeer betaalbare eboek-uitgave hebben maar wel raar dat juist Nora Roberts Land alleen in paperback verkrijgbaar is. Haar boeken zijn (nog) niet in het Nederlands verkrijgbaar en we kunnen alleen maar hopen dat Harlequin deze schrijfster snel zal ontdekken.

Ik kan voorlopig weer even vooruit met lezen. Heerlijk!

Leuk? Delen dan: