Tussen lust, liefde en vriendschap van Nicole Luursema

Nicole Luursema

Onder de leden van ChasingDreams bevindt zich een aantal schrijfsters. Maar het is altijd fijn om een nieuwe Nederlandstalige romanschrijfster in het zonnetje te zetten. En zeker als het om een Historische roman gaat. Een nieuwe ster aan de boekenhemel is Nicole Luursema.

Nicole heeft een Historische roman geschreven met als titel Tussen lust, liefde & vriendschap. Een debuutroman met een spannend en zeer romantisch verhaal.

Nicole Luursema heeft inmiddels een pagina in de Boekenkast van ChasingDreams en daar kun je lezen waar het verhaal over gaat. Het boek heeft een sexy cover en er is ook een YouTubefilmpje over het boek gemaakt. Dat zie je onderaan deze blog.

Maar nu komt het. Nicole stelde een exemplaar van dit boek beschikbaar om hier, op Romantische Boeken, te verloten onder de lezeressen. De winactie is achter de rug maar er komen er meer dus blijf erbij.

De winnares is Els Roos. Van harte Els en heel veel leesplezier!

Veel dank Nicole en vooral veel succes!

Je kunt Nicole hier volgen op Facebook. En win je niet maar wil je het boek kopen? Dat kan op de website van Boekscout.nl.

Boeken algemeen

Leuk? Delen dan:

4 Comments

 1. Hanny
  jan 29, 2016

  Oh! Dit maakt me wel heel nieuwsgierig! Wel zal ik willen/moeten vergeten dat Nicole haar eigen voornaam en die van haar vrienden gebruikt.
  De cover is schitterend!

 2. els kuitert
  jan 29, 2016

  Lijkt me super spannend. Heerlijk om op de bank met een kop thee te lezen en bij weg te dromen.

 3. Rian
  jan 29, 2016

  Een hele mooie cover! En dan ook nog eens een Historische Roman, met de ingredienten, Lust, Liefde en Vriendschap!
  Nou dan kan het voor mij al niet meer stuk! En als je dan ook nog eens kans maakt om een exemplaar hiervan te winnen!! Heel erg leuk!!
  Ben heel benieuwd naar deze schrijfster, en dit boek.

 4. Nicole
  jan 29, 2016

  Ik ben heel nieuwsgierig naar dit debuut en hoop dan ook kans te maken om het boek te winnen van mijn (voor)naamgenote Ć©n van de hoofdrolspeelster šŸ™‚