My Sunshine van Catherine Anderson

Een Italiaanse boekcover van Madeline Hunter

Je hebt van die boeken waarbij je een zakdoek zeker in de buurt moet houden. Dat noemen ze een “hankyread”. Een echte onvervalste handyread heb je bijna altijd in handen als je een boek leest van Catherine Anderson en de laatste (deel 6 in de Coulter-serie) is tot nu toe wel de ergste van allemaal. Een prachtig boek waarin de heldin vanwege een hersenbeschadiging (duikongeluk) niet goed kan praten en de held is een dierenarts met een drukke kliniek. Hij valt als een blok voor zijn nieuwe werkneemster maar zij is van mening dat hij wel beter kan krijgen dan een vrouw met een handicap. En dan nog al die dieren die in het boek gered worden (of niet). Als je interesse hebt in het wel en wee van een dierenkliniek dan is dit echt een boek om niet te missen. Met nog een heel spannend einde ook. En dan te bedenken dat de held nog een tweelingbroer heeft ook die vast de hoofdrol zal spelen in het volgende boek ! Smullen die Coulter-serie !

Leuk? Delen dan:

3 Comments

 1. Nol
  okt 19, 2005

  Dit lijkt me echt een geweldig boek! Ik heb nog maar 1 boek van CA gelezen ( de rest is niet vertaald) maar dat was ook wel een ge-wel-dig boek!

  Is de CC een suspense?

 2. Nol
  okt 19, 2005

  “Is de CC een suspense? ”

  Never mind, ik lees gewoon verkeerd…

 3. Nol
  jan 4, 2006

  Oh wat was dit een prachtig boek zeg! In 1 ruk uitgelezen, en idd niet te doen zonder tissues! Tsja, dan toch ook maar alle andere lezen šŸ˜‰