Romantic Times

Een stepback van Sabrina Jeffries
Van sommige dingen aan de andere kant van de Oceaan kunnen wij alleen maar dromen. Zo hebben ze daar, in het grote Amerika, een prachtig dik tijdschrift dat alleen maar over Romantische Boeken gaat. Het heet Romantic Times Bookclub Magazine maar heeft niets met een boekenclub te maken. Een tijdschrift vol recensies, covers, interviews en advertenties en alles keurig per categorie. Nu was ik al een tijdje op zoek naar een exemplaar om te kijken of het werkelijk zo mooi was en eindelijk vond ik iemand in Amerika die zo vriendelijk was mij een nummer toe te sturen. De rest van de abonnees wilde absoluut nooit een exemplaar kwijt en zodoende was het niet makkelijk om eraan te komen. Maar vorige week viel het tijdschrift dan eindelijk in mijn brievenbus. Wat een ontdekking ! Een droom van een tijdschrift en ik ben er inmiddels al een week zoet mee. Natuurlijk hebben ze ook een prachtige website. Helemaal ondersteboven was ik echter van het echte papieren exemplaar. Wat een pracht. Wat een aanwinst ! En wat blijkt? Ook in Europa kun je een abonnement nemen. Weliswaar is dat niet goedkoop maar ach, sommige dingen moet je gewoon hebben. Nu komt het dus maandelijks in de bus en omdat ik voor de goedkoopste verzendmanier gekozen heb zal ik op het eerste nummer wel even moeten wachten. Dat geeft niks want daarna valt het gewoon iedere maand op de mat. Mijn wensenlijst groeit wel met de minuut door dit tijdschrift, dat is waar. Maar wat een smulpartij. Kijk, dat hebben wij nou in Nederland niet. Jammer hoor !

Update: Inmiddels kun je een digitaal abonnement nemen. Een stuk goedkoper en je kunt dan iedere maand het nieuwste nummer downloaden naar je PC, laptop of iPad. Doen!

Leuk? Delen dan:

3 Comments

 1. Leuny
  nov 3, 2005

  Hallo,
  Zelf ben ik al 2 jaar geabonneerd op dit tijdschrift, en ik vindt het geweldig.
  De prijs vind ik zelf wel meevallen.
  Zo kun je ook kijken welke boeken je wel of niet wil aanschaffen.
  Zeker jammer dat wij dit hier in ons kikkerlandje niet hebben.

 2. Maaike
  nov 4, 2005

  Hoi Hartendief,

  Misschien is het leuk als je soms prijswinnaars of erg goede recensies plaats op bijv. het forum??? Dat zou ik in ieder geval heel erg leuk vinden.

  Groetjes!

 3. Hartendief
  nov 4, 2005

  Goed idee Maaike ! Ik zal ook deze weblog “misbruiken” daarvoor. 😉