De nieuwe Quinn is er !

Stepback van It's In His Kiss

Tuurlijk weet ik dat het een beetje stil is op deze weblog. Dat komt door de vakantietijd. De meeste van jullie zijn er niet en dan hou ik mijn logjes liever even vast voor drukkere tijden. Maar vergeten doe ik jullie niet hoor. Vandaag kwam de postbode weer eens een stapel boeken brengen. Altijd weer heerlijk. De nieuwste van Julia Quinn zat erbij en zoals je aan het plaatje kunt zien had ook deze weer een prachtige stepback.
Eindelijk weer eens een vervolg op de Bridgerton serie. Het zou tijd worden. De commentaren van onze bevriende lezeressen uit overzeese gebieden liegen er niet om. Een boek om van te smullen. Eén van de betere Quinn’s ! Nu is het dus een kwestie van kiezen. Eerst deze lezen of bewaren tot later. Altijd weer moeilijk en als je vooraf weet dat het een smulboek is dan wordt de keus nog moeilijker.
Nee, ik wacht nog even. De stapel nog te lezen boeken is enorm en dus kan deze wel even wachten op wat mooier weer en wat rustiger dagen. Want zelfs tijdens vakanties komt er van rustig lezen niet veel. Zoveel te doen, zoveel leuke dingen. Lezen doen we na de vakantie wel weer.

Leuk? Delen dan:

6 Comments

 1. ChasingDreams
  jul 6, 2005

  Inderdaad een prachtige cover! Enne… ik lees je wel hoor, iedere dag… tenminste, als jij logt :-).

 2. Jilly
  jul 7, 2005

  ik lees ook altijd je logs. en ik vind ze altijd heel leuk. de cover is inderdaad heel mooi

 3. Maaaike
  jul 7, 2005

  Ik lees dus ook altijd jouw log! Zijn altijd hartstikke leuk!

  groetjes!

 4. Nol
  jul 8, 2005

  Ik hou ze ook in de gaten! En heb daarom nu de nieuwe JQ gekocht… uiteraard wel via jouw site!!!

 5. Hartendief
  jul 8, 2005

  Dank je Nol ! Erg lief.

 6. Freya
  jul 9, 2005

  Wat, vakantie? Ik ben niet op vakantie!!!
  Ik lees heel graag je log en heb zelf een aantal keer boeken gekocht op jouw aanraden!!
  Ik heb alle Bridgertonboeken, en zal deze binnenkort ook aanschaffen.