Christmas Eve at Friday Harbor – Lisa Kleypas

Boek van Lisa Kleypas
Doen we gelijk nog even het nieuwste boek van Lisa Kleypas bespreken. Ik heb hem als ebook en zag op mijn ereader dat het boek daar 182 pagina’s heeft. Andere paperbacks laten meestal zo’n 300 pagina’s zien. Toch vrolijk aan het lezen geslagen.
Het boek is duidelijk het eerste deel van een serie over drie broers. Het is niet in de ik-vorm zoals de Travis-serie van Lisa maar het is ook niet zo goed geschreven als die serie. Leuk boek hoor, daar niet van. En de echte fans moeten het zeker lezen.
Maar het grijpt je niet echt bij de keel en op het einde dacht ik dat er een deel weggevallen was. Ineens gebeurde er dingen waar ik de aanloop gemist had. Het blijft me achtervolgen dat het boek 182 pagina’s heeft. Naspeuringen op internet leerden dat de Hardcover 224 pagina’s heeft.
Niet veel meer dus maar ergens klopt er iets niet alhoewel het aantal kb’s overeen komt met wat er te downloaden staat op internet. Ik zal t.z.t. ook zeker op zoek gaan naar de paperback om te kijken of er een stuk ontbreekt. Als ik het raadsel opgelost heb dan laat ik het hier weten.
Het verhaal kan ik me nu, een week later, al moeilijk meer herinneren. Dat is een slecht teken. Maar zoals gezegd, het is een leesbaar boek.

Leuk? Delen dan: