Eternity Spring Series van Emily March

Hummingburg Lake van Emily March
Als je veel leest raak je verwend. Ik wel tenminste. Als ik aan een boek begin dan lees ik in ieder geval altijd de eerste 50 pagina’s. Daarna wil ik dat het boek zo boeiend is dat ik het graag uit wil lezen.
Zo niet, dan is de kans groot dat ik het weer terug op de plank zet of, in het geval van een ebook, even van de reader haal. Soms probeer ik het later nog eens want het kan ook aan je stemming liggen dat een boek niet bevalt.
Twee dagen geleden ben ik begonnen in het eerste deel van de Eternity Spring Series van Emily March met de titel Angel’s Rest. Deel twee is Hummingbird Lake en deel drie Heartache Falls.
Ik had goede hoop dat het heerlijk lezen zou zijn want het speelt zich af in een heel klein, moeilijk bereikbaar dorpje in de bergen. Dat is helemaal HOT die Small Town series en ik vind het ook zalig om me in zo’n klein dorp te storten.
Maar helaas wil het deze keer niet lukken om in het boek te raken. Er komen veel namen voorbij en het is niet zodanig geschreven dat ik het dorp, de straten en de omgeving voor me zie. Raar is dat ik toch nieuwsgierig ben naar het verloop en de afloop.
Het is ook weer niet zo slecht geschreven dat het van de reader afgaat. Een beetje tussenin. Straks nog maar eens een paar pagina’s lezen.

Leuk? Delen dan: