Travis serie – Lisa Kleypas

Boeken van Lisa Kleypas
Toen het eerste deel van de Travis-serie (Sugar Daddy) van Lisa Kleypas uitkwam dacht ik niet dat ik het ooit zou lezen. Want het eerste wat mij opviel in de recensies en stukjes die ik las was het feit dat dit boek in de “ik”-vorm geschreven is.
En als ik ergens een hekel aan heb dan is het dat wel. Toch werd er heel enthousiast gereageerd door mensen die het boek wel gelezen hadden. Op een gegeven moment kon ik in bezit komen van alle drie de delen. Ook deel twee en drie zijn overigens in de “ik”-vorm geschreven.
Ik werd toch wel nieuwsgierig en vond dat ik de serie maar eens moest proberen. En halverwege het eerste boek was ik volledig verkocht. Wat een serie! In tijden niet zulke goeie boeken gelezen. Bij het tweede deel (Blue-eyed Devil) had ik zelfs een pakje zakdoeken nodig. Janken! Ik begrijp best dat Lisa Kleypas veel fans heeft als het gaat om haar historische romans maar wat mij betreft mag ze in de toekomst nog heel veel contemporaries schrijven.
En het kan me niet schelen in wat voor vorm dat ze dat doet.

Leuk? Delen dan:

2 Comments

 1. ChasingDreams
  dec 13, 2010

  Ben ook geen fan van de ‘ik-vorm’. Wat zijn het voor boeken, thrillerachtig? En gaan alle drie de delen over dezelfde persoon of telkens een ander?

  Ach, nou ja, ik lees toch het liefst historicals šŸ™‚

  Maar is het niet heerlijk om zo onverwachts een boek te vinden waar je helemaal ondersteboven van bent? Dat zijn de mooiste verrassingen!

 2. Jeanette
  dec 13, 2010

  Echt geweldig. Het zijn geen thrillers maar verhalen over mensen uit de Travis familie. Steeds anderen.
  En zelfs lezeressen van historische romans zouden deze eens moeten proberen.