Bond of Passion van Bertrice Small

Bond of Passion van Bertrice Small De schrijfster Bertrice Small stelt eigenlijk nooit teleur. Al sinds jaar en dag kun je rekenen op kwaliteit als er weer een nieuw boek uitkomt. Zo ook met deel 6 uit de Border Chronicles onder de titel Bond of Passion.
Stevig stukje geschiedenis in dit boek. Het speelt zich voornamelijk af aan het hof van de Schotse koningin Mary ten tijde van Elizabeth I. Wederom een mooie vrouw op de cover zoals bij alle boeken uit deze serie.
Bertrice Small is een schrijfster die stevige zeggenschap heeft in wat er op de covers van haar boeken komt. En dat kunnen niet alle schrijfsters zeggen. Ze heeft een ontzettende hekel aan stoere wel of niet behoorlijk aangeklede mannen op haar covers. In een interview legde ze uit dat haar boeken voornamelijk over mooie en vooral sterke vrouwen gaan en daarom is ze van mening dat die ook op de buitenkant van het boek horen. Ze zorgt er ook voor dat de afgebeelde vrouwen lijken op de hoofdpersoon uit haar boek.
De website van Bertrice is heerlijk overzichtelijk. Je kunt alle informatie over de series en losse boeken makkelijk vinden. Leuke video’s zijn er te zien en je kunt nazoeken welke van haar boeken ook als ebook zijn verschenen.
Maar Bond of Passion is er eentje om zo snel mogelijk aan te schaffen. De hele serie trouwens.

Leuk? Delen dan: