The Next Always van Nora Roberts

The Next Always van Nora Roberts
Het begint een traditie te worden. Ieder jaar een spannende ‘stand alone’ en ieder jaar een trilogie die meer over relaties en familie gaat. The Next Always is deel 1 van de BoonsBoro trilogie. The Montgomery Brothers en een paar van hun familieleden zorgen ervoor dat het oude en vervallen gebouw gerestaureerd wordt en in gebruik genomen als luxe Bed & Breakfast.
Een ouderwets goed geschreven boek met veel geweldige personen. Je weet nu al wie er in de volgende boeken met wie en wat en hoezo. Maar het blijft heel fijn om in weg te duiken. Alweer een trilogie die je niet mag missen. Jammer dat we lang moeten wachten op de volgende delen.
Maar er is meer te vertellen over The BoonsBoro Inn. Want zoals je kun zien aan de link bestaat deze Bed & Breakfast echt. En de restauratie wordt nauwkeurig beschreven inclusief alle prachtige kamers en hun namen. Leuk om daar de foto’s bij te zien.
De Bed & Breakfast is eigendom van Nora Roberts. In het boek komt een boekwinkel voor die aan de overkant van de straat ligt. In werkelijkheid is deze boekwinkel eigendom van de echtgenoot van Nora. Zij komt daar dus vaak en zag het prachtige gebouw aan de overkant steeds verder vervallen. Uiteindelijk besloten ze het pand te kopen en helemaal te restaureren.
Met o.a. tot gevolg dat wij nu kunnen genieten van een serie die zich afspeelt in een echt bestaand gebouw en dat we veel van wat beschreven wordt op foto’s kunnen bekijken. Leuk!

Leuk? Delen dan: