Bring Me Home for Christmas van Robyn Carr

Bring Me Home for Christmas van Robyn Carr Het zestiende deel in de Virgin River Series is Bring Me Home for Christmas. Het is en blijft een groot plezier om terug te keren naar het kleine dorpje Virgin River met zijn inmiddels overbekende inwoners. Ook dit deel stelt weer niet teleur. Fijn verhaal, leuke mensen en vrijwel alle oude bekenden komen weer langs.
Het enige wat ik jammer vind is het feit dat de vrouwelijke hoofdpersoon Becca op het punt staat te gaan verloven met een hele leuke en aardige man. Eigenlijk staat ze op het punt een verkeerde keuze te maken maar alvorens ze de relatie verbreekt gaat ze eerst eens polshoogte nemen bij haar vroegere verkering.
Dan spatten de vonken in het rond en kan de leuke verloofde vertrekken. Kijk, zo doen wij dat niet in Romanselandia. Daar zijn wij namelijk nog heel erg van de oude stempel. Eerst een relatie verbreken alvorens je aan de volgende gaat snuffelen en niet anders.
Jammer dit. Maar ja, verder blijft het een prima boek. De volgende drie delen in de Virgin River serie volgen al snel in de komende maanden.
We kijken ernaar uit!

Leuk? Delen dan: