Blackberry Island serie van Susan Mallery

BlackberryIsland

Had ik net drie delen uit van een emotionele serie met weinig romantiek en ja hoor, viel ik helemaal in een gat. Ik was zo verdiept geweest in die boeken dat ik even niet meer wist wat ik nu moest gaan lezen. Kom ik daar ineens de Blackberry Island serie van Susan Mallery  tegen. En BOEM! Het eerste boek van de serie is gelijk helemaal raak. Weer zo’n emotionele achtbaan. Dit keer met een ietsje pietsje romantiek maar vooralsnog is dat niet het belangrijkste. De serie speelt zich af op het geweldige Blackberry Island. Een eiland met alles wat je maar kunt wensen. Op de site van Blackberry Island de geschiedenis, een plattegrond, recepten en nog veel meer informatie.

Het verhaal van het eerste boek is niet echt een doorsnee romantisch verhaal. Ik moest in het begin wel even slikken en vroeg mij af of dit ooit nog wel goed kon komen. Maar nu halverwege zie je het al gebeuren. Het gaat goedkomen! Twee vrouwen die samen een verleden een plaats moeten geven terwijl ze gedwongen zijn om met elkaar te werken. Hoe ze hun vriendschap van vroeger weer terug weten te vinden is een hele strijd. Voor allebei. Heerlijk boek en ik moet me bedwingen om niet in één keer door te lezen. Gelukkig heb ik deel twee ook al maar deel drie komt pas in maart 2014.
Wel heel fijn dat Susan Mallery nog veel meer geschreven heeft en dat er ook redelijk wat in het Nederlands is vertaald. Ook de eerste twee delen van deze serie!!!

Deel 1: Barefoot Season (Op blote voeten)
Deel 2: Three Sisters (Uitzicht op zee)
Deel 3: Evening Star’s

Hieronder de linken naar de e-boeken maar uiteraard zijn ze er ook in paperback verkrijgbaar bij Bol.com

Nederlandstalige e-boeks van deze serie:

Leuk? Delen dan: