Weblog Jo Beverley

Laat ik maar even met het ergste beginnen. De rest van de week moeten jullie mij missen. Een logé en veel winkelen en gezellig bijpraten dus.
Ik lees mijn mail maar verder zal de computer niet gebruikt worden. Soms moet je weleens je aandacht aan andere dingen geven.
Maar er is, voor het geval jullie je vervelen, iets nieuws te lezen. Weliswaar zonder mooie plaatjes maar de het is toch een bijzondere weblog.
Want wat is het geval? De onvolprezen en zeer geliefde schrijfster Jo Beverley is heeft een weblog!.
Ze heeft beloofd om daar, naast allerlei leuke praatjes, zo af en toe iets bijzonders te onthullen over haar boeken. Er zijn veel leuke weblogs op de wereld maar die van een schrijfster zelf blijf ik toch altijd geweldig vinden.
Dus dames (en heren?) hier wordt het een stille week maar ik kom terug !

Leuk? Delen dan:

2 Comments

 1. Leuny
  mei 30, 2005

  Veel plezier met bijpraten en winkelen .

 2. Jamie
  mei 24, 2009

  Hoi,

  Heb jij misschien een idee hoe ik aan het boekje Gemaskerde liefde (CL 278) van Jo Beverly kan komen? Ik heb echt het hele internet al afgezocht! Advertentiezoeker, marktplaats, chasing dreams, etc. alles al gehad, maar geen succes.. Ik kan niet verder in mijn serie en dat is heel frustrerend. šŸ™‚

  Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Jamie