Tami Hoag

Een mens kan zich toch lelijk vergissen en daarmee een heleboel goeie boeken missen. Dat had ik met de schrijfster Tami Hoag. Nu is het niet mijn schuld dat ik me zo vergist heb want volgens de recensies en gezien de covers van haar boeken schrijft ze spannende thrillers. Zo las ik in recensies dat je haar boeken moet lezen met de lichten aan en vooral niet als je alleen thuis bent.
Misschien zal dat voor een aantal van haar boeken wel gelden maar het boek Lucky’s Lady, waar ik nu in bezig ben, is behalve spannend een geweldige roman. Sterker nog, het is in de eerste plaats een lekkere roman en pas in de tweede plaats spannend.
Wat zeg ik? Het is een heel lekkere roman. Het boek rukte me in een paar bladzijden helemaal naar binnen en bracht alle leeszin weer terug. Vanaf nu heb ik er dus weer een schrijfster bij en ik ben heel nieuwsgierig naar al haar andere boeken en dat zijn er nogal wat. Ik kan dus weer even vooruit.
Van harte aanbevolen !

Leuk? Delen dan:

2 Comments

 1. Nol
  jun 6, 2005

  Ik lees niet vaak thrillers, ben liever in romantische sferen, maar als ik “in-the-mood” ben, kies ik er 1 van Tami Hoag. De boeken van haar lezen als een tierelier, in 1 zucht uit! Dappere heldinnen en stoere, gekweste helden…ahh, alles zit er gewoon in!!

 2. ChasingDreams
  jun 7, 2005

  Ik heb maar 1 boek van haar (geloof Tot stof vergaan) en meen dat dat een thriller is (’t is een aantal jaren geleden dat ik ‘m gelezen heb).
  Nu maar hopen dat het een romance blijft en dat je niet ineens met een dooie held zit….. šŸ˜‰