To Sin With a Stranger – Kathryn Caskie

stepback van het boek
Een goeie serie trekt altijd de aandacht. Eindelijk gaan we weer eens verwend worden door een maar liefst zevendelige serie rond vier broers en drie zussen. Alle zeven hebben ze een niet zo mooi karaktertrekje gebaseerd op de zeven hoofdzonden: Hoogmoed, Hebzucht, Wellust, Jaloezie, Gulzigheid, Woede en Luiheid.
De broers en zussen uit de Sinclair familie zullen binnen korte tijd een partner moeten zien te vinden anders zal Papa ervoor zorgen dat ze hun leven in armoede door moeten brengen. Het eerste deel gaat over de oudste broer Sterling Sinclair, Markies van Blackburn die gebukt gaat onder Hebzucht. Geld verdienen op een niet zo mooie manier gaat hem goed af. Het tweede deel (The Most Wicked of Sins) speelt zich af rond zijn zus Ivy die een jaloerse inborst heeft. Helaas moeten we tot volgend jaar augustus wachten op dit tweede deel. In ieder boek kom je weer dezelfde personen tegen en lees je natuurlijk hoe het de andere broers en zussen vergaat. Heerlijk vind ik dat. Doet me een beetje denken aan de Cynsters van Stephanie Laurens.
Genieten dus. Het eerste deel is gelukkig al verkrijgbaar. Nu maar hopen dat Kathryn Caskie er niet zeven jaar over zal doen om de hele serie te schrijven.
Op haar website en wel op deze pagina kun je een poster downloaden met zelf uit te printen boekenleggers.

Leuk? Delen dan: