Tempt The Devil van Anna Campbell

Tempt the Devil van Anna Campbell
Eindelijk is het derde boek van Anna Campbell er. Na het lezen van de eerste twee werd met smart gewacht op het derde boek. Niet dat het een serie is hoor. Helemaal niet. Maar Anna Campbell heeft zo’n bijzondere manier van schrijven en zulke ongewone hoofdpersonen en verhalen dat ze inmiddels een behoorlijk aantal fans heeft.
Haar boeken zijn van het soort waar je dol op bent of die je juist helemaal niet aanspreken. Ik ben in ieder geval een grote fan van haar! Nu hoop ik maar dat het boek ook de voorkant heeft zoals je hierboven ziet. Want er is ook nog een exemplaar in omloop met op de voorkant de kop van een niet zo knappe vent. Althans, mijn smaak is het niet.
En dat is jammer want haar eerste twee boeken hebben covers die dezelfde sfeer uitstralen als die hierboven en dan is het mooi als ook de andere boeken daar bij passen. In ieder geval zal de stepback bij alle covers wel hetzelfde zijn.
Als je een meer over het boek en het verhaal wilt lezen kijk dan op de website van Anna Campbell. De Romantic Times vond het boek in ieder geval een Top Pick met 4,5 ster en dat wil wel wat zeggen.

Leuk? Delen dan:

1 Comment

  1. freya
    feb 2, 2009

    Helaas het is dus de ‘lelijke’ cover geworden! Vind de bij deze topic staande veel mooier! Soms snap je niets van de uitgevers!!!!