The Perfect Serie

Een schilderij van Albert Slark

Er zijn van die boeken die ga ik pas lezen als ik alle delen binnen heb of als de laatste in ieder geval in bestelling is. Ik wil gewoon zeker weten dat ik de hele serie in één keer uit kan lezen. Vaak zijn dat 3 boeken zoals bij de bloemen-serie van Nora Roberts. Het eerste boek Blue Dahlia staat al sinds november vorig jaar in de kast en het tweede (Black rose) sinds mei. Maar het derde deel (Red Lily) komt pas in december en dus wacht ik met lezen tot ook die binnen is. Moeilijk is dat wel.
Gelukkig is er een andere en geweldige serie van drie waar het laatste deel net van besteld is. Dat is de Perfect-serie van Samantha James en het gaat om de boeken The Perfect Bride, The Perfect Groom en The Perfect Hero. Alledrie nu nog verkrijgbaar met een prachtige stepback erin maar behalve dat zijn het fantastische HR’s. Nu is het ook niet de eerste de beste en ze heeft al heel wat geschreven.
Heerlijk om zo’n serie van drie in één keer door te kunnen lezen.

Leuk? Delen dan:

1 Comment

  1. Freya
    jul 21, 2005

    Ik wacht nog even tot Red Lily uit is. Dan bestel ik ze alle drie tegelijkertijd.