The Magister Serie van July Hall (erotica)

magister serie

Het zou zomaar kunnen dat veel lezeressen nog nooit van de schrijfster July Hall hebben gehoord. Dat is niet zo heel gek want er worden zoveel romans geschreven dat het ook eigenlijk niet bij te houden is. Maar July Hall is ontdekt door een lezeres van Romantische Boeken en die stuurde de tip door. Wat doe je dan? Eerst zelf lezen om te kijken of het inderdaad geweldig boeken zijn. En dat zijn het. Sterker nog. Ze zijn FANTASTISCH!

Het valt niet mee om echt goede erotica te schrijven. Vaak blijft het toch een beetje plat of is er teveel erotica en te weinig verhaal. Of juist andersom. July Hall is een schrijfster die niet alleen geweldig erotica kan schrijven maar die ondertussen ook nog een adembenemend emotioneel verhaal eromheen weet te vertellen. The Magister Series draait om Sara Dane en Charles Magister. Deze laatste is een zeer succesvol en zeer rijk man die 10 jaar geleden zijn vrouw verloren is. Hij kan vrouwen genoeg krijgen maar lijkt niet geinteresseerd. Tot hij Sara Dane ontmoet. Die heeft echter een relatie met zijn neef. Dat houdt ze niet tegen en de twee vallen als een blok voor elkaar. Nu zou je denken, dat kan dus niet want de één verraden en met de ander ervandoor gaan dat doe je gewoon niet in Romancelandia. Maar July Hall weet het verhaal zo te vertellen dat je begrijpt waarom het goed is en waarom het niet anders kan. Volkomen begrijpt. En had ik het woord ‘erotica’ al laten vallen?

De eerste vier delen gaan over Sara en Charles en alle problemen en schandalen die zij moeten overwinnen om uiteindelijk volop voor elkaar te kunnen kiezen. Steamy HOT romance met een emotioneel en uitstekend geschreven verhaal eromheen. Na de eerste vier delen is er een novella met hoofdpersonen die we in de serie ook al leren kennen en uiteraard lezen we daar tussendoor ook hoe het met Sara en Charles is. Wat mij betreft is deze schrijfster de ontdekking van het jaar en ik hoop van harte dat de boeken (in de juiste volgorde!!) in het Nederlands vertaald zullen worden. Had ik al ‘erotica’ gezegd?

Deel 1: If You Want Me
Deel 2: Come en Get Me
Deel 3: Prove you Love Me
Deel 4: Have and Hold Me
Deel 5: Come Back To Me (Novella)

Wie de boeken wil kopen zal bij Amazon moeten kijken waar deel 1 en 2 voor een prima prijs aan te schaffen zijn. Klik op de plaatjes hieronder voor meer informatie. Bij Bol zijn de boeken (nog) niet te koop.

Leuk? Delen dan: