Teresa Medeiros gaat Vampieren

Cover van Harriet Katz

Vampiers doen het goed in Romanland en daarom zijn er hier en daar wat schrijfsters die het ook maar eens proberen. Niet altijd even succesvol want niet iedereen kan zich goed verplaatsen in deze wereld. Maar Teresa Medeiros is het gelukt. Zij schreef het boek After Midnight en dat kreeg van de RT Bookclub een 4,5 en dat wil zoveel zeggen als “Fantastic-Keeper”. Dus dat is niet niks.
In de recensie staat:
Mesmerizing, tantalizing, simmering with sexual tension and excitement, this story will haunt your dreams and make your heart race.
Voor de liefhebsters van vampierverhalen goed nieuws want zij hebben er duidelijk weer een succesvolle schrijfster bij.

Leuk? Delen dan:

3 Comments

 1. Maaike
  dec 5, 2005

  Dank je wel voor de tip!

  Had ik net een koopstop ingelast, maar daar kan ik me nu natuurlijk niet aan houden.

 2. charivy
  dec 14, 2005

  Laat dit boek nou net in mijn kast staan.
  En ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet als vampieren verhalen mij wel liggen.

 3. Hartendief
  dec 15, 2005

  @ Charivy. Mij ook niet hoor. Maar er zijn (gelukkig voor de schrijfsters) heel veel fans.