Harlequin Next

Cover boek van Donna Fletcher

De uitgever Harlequin gaat (vooralsnog in Amerika) een nieuwe serie uitgeven. Volgens mij is het een serie waar wij als Romanlezeressen niet op zitten te wachten en het zou me niet verbazen als het in Europa totaal niet aanslaat. Of het in Amerika wel aanslaat valt overigens nog maar te bezien. Als je een “serie” oppakt (dus een Harlequin, Zebra of Silhoutte, CL etc.) dan wil je een romantisch verhaal. Bij de nieuwe serie van Harlequin genaamd “Next” zou je weleens onaangenaam verrast kunnen zijn. Deze serie gaat namelijk over vrouwen boven de 35 die opnieuw of voor het eerst ondekken wat er nu eigenlijk belangrijk is in hun leven. Hoe omschrijft Harlequin deze nieuwe serie?
“The stories may contain romance, but Next stories are not primarily romances – they are women’s fiction for readers at a particular life stage. The books are entertaining, relevant and unpredictable. Created for Women over the age of 35, Next novels will feature heriones facing midlife challenges.”
En zo gaat het nog een poosje door. Ik zal er wel voor oppassen om een boek te kopen met dat kleine stickerje met “Next” erop. Al ben ik dan ouder dan 35, op dit genre roman zit ik niet te wachten.

Leuk? Delen dan:

1 Comment

  1. Monique
    nov 25, 2005

    Nee, ik ook niet. En zowiezo wil ik romantiek!!