Liefde- en erfenistrilogie van Fay Weldon

fayweldon

De serie Downton Abbey heeft veel fans. Maar er was al eens eerder een dergelijke serie die ook zo populair was. Upstairs, Downstairs was de titel en velen zich die ook nog wel herinneren. Een legendarische serie. Wat niet zo heel veel mensen weten is dat de schrijfster Fay Weldon de eerste afleveringen van Upstairs, Downstairs geschreven heeft. Fay Weldon is bekend als feministische schrijfster met een scherpe en zelfs venijnige pen. Ze heeft heel veel boeken geschreven en een aantal daarvan mochten we ook terugzien als film of TV-serie. Denk eens aan de She-devil. Wie die niet gezien of gelezen heeft moet dat zeker alsnog doen.

De liefhebsters van Downton Abbey en Upstairs, Downstairs zullen blij zijn met de Liefde- en Erfenistrilogie van Fay Weldon. Deel 1 en 2 zijn al verkrijgbaar in het Nederlands. In het Engels is de trilogie compleet in één eboek verkrijgbaar voor een heel fijne prijs.

Deze trilogie is een verhaal over zelfbeheersing en verlangen, zeden en manieren. Vol markante figuren en hilarische gebeurtenissen, verteld met de zo herkenbare duivelse humor van Fay Weldon.

Losse delen:
Habits of the House – Macht der gewoonte
Long Live the King – Leve de Koning
The New Countess – Nog niet vertaald

Leuk? Delen dan:

1 Comment

  1. Hanny
    aug 12, 2014

    Aardige prijsjes…
    Maar inderdaad, She-devil! Ik heb er twee van gezien, waaronder die met Roseanne Barr (schrijf je dat zo?). Heerlijk! En de andere was met Streep toch?
    Leuke tips!