Kate Angell – Richmond Rogues Baseball Romances

Richmond Rogues Baseball Romances van Kate Angell
Lekker, leuk, lollig en ontspannen leesvoer die boeken van Kate Angell. Vooral de Richmond Rogues Baseball Romances. Een serie die over honkbalspelers gaat.
Deel vijf, Sweet Spot, komt uit in mei 2012. Deze boeken worden vergeleken met de Chicago Stars serie van Susan Elizabeth Phillips en dat is zwaar overdreven. Daar moet je zeker niet op letten want dat is absoluut geen vergelijk. De humor van SEP is onovertroffen en daar kan Kate Angell nog wel iets van leren.
Maar leuk lezen is deze serie wel en dat Kate een honkbalfan is straalt van iedere pagina af.

Wat opvalt aan deze serie is het feit dat de eerste vier boeken nu al niet meer als paperback verkrijgbaar zijn. Ze zijn net als e-boek verschenen en zullen dus niet meer opnieuw gedrukt worden. Dus voordat deel vijf er is kun je de eerste vier al niet meer kopen.
Ik ben bang dat dat een trend is die we in de nabije toekomst veel vaker zullen zien. Je ontdekt een schrijfster/serie en helaas, pindakaas, die had je dan maar eerder moeten ontdekken want nu is het te laat om de paperbacks nog nieuw te kunnen kopen.
Je zult dus aan de e-boeken moeten of zien dat je de paperbacks 2e hands te pakken krijgt.

Tweede wat opvalt aan deze serie is de verschillen in de covers. Er zit geen enkele herkenbaarheid in de covers van de serie. De eerste twee zijn vrolijke cartoons. De derde en de vierde sexy mannen (foto’s). En de vijfde een zoetige knuffelfoto.
Je krijgt op deze manier geen beeld van wat je kunt verwachten en dat is een slechte zaak. De kracht van een goeie en herkenbare cover wordt nog altijd onderschat door uitgevers.
Maar, zoals gezegd, dit is een leuke, lollige en ontspannen serie.

Leuk? Delen dan: