A Field of Poppies van Sharon Sala

A Field of Poppies van Sharon SalaAls je eerder boeken van Sharon Sala gelezen hebt dan is het geen verrassing dat ook nu weer een pakje zakdoekjes nodig is bij het lezen van A Field of Poppies. Als is het maar een puntje om de ooghoeken droog te houden.
Wat dit boek betreft zullen er meer tranen dan ooit gehuild worden. Maar dan in de uitgeverswereld. Want op het laatste moment besloot de uitgever om toch maar “nee” te zeggen en derhalve nam de schrijfster de moedige beslissing om het boek in eigen beheer uit te geven.
En zie wat er gebeurde. Het boek wordt overal de hemel in geprezen en gezien als het beste boek dat ze tot nu toe geschreven heeft. Het raast over het internet en als je dit boek niet gelezen hebt dan mis je dus echt een topper van de eerste orde.

Het is uitsluitend verkrijgbaar bij Amazon.com en gelukkig ook als Kindle. En laat Amazon nou net de prijzen van ebooks drastisch naar beneden gesmeten hebben. Moet je wel Kindleboeken kunnen lezen. Dat kun je als je een iPad hebt want daar is een gratis Kindlereader op te downloaden.
Dit boek mag je niet missen!

De Blurb:

Two families. One secret.
Separated by a river and twenty years of lies.

Five minutes changed Poppy Sadler’s life forever. Tick. The hospital called. Her mother’s battle with cancer was finally over. Tock. The police showed up at her door. Her father’s body has just been pulled from the River. Tick. Murdered.
Tick, Tock. Five minutes and a secret is coming undone.

Across the river, Justin Caulfield’s vast fortune can buy him anything but more time. Tick. A deadly disease is stealing his daughter’s life. He needs a miracle. Tock. The person he never doubted names the price he never knew he owed. A price more than one man can pay. Tick. Betrayed. Tick, Tock. Twenty years of lies may cost him his very soul.

Leuk? Delen dan: