Judith McNaught – Every Breath You Take

Als je een boek echt graag wilt hebben dan ren je naar de winkel als het uitkomt. Soms komt een boek eerst uit in Hardcover en pas later als paperback. Niet alleen is een Hardcover veel duurder maar het kan ook zo zijn dat er in de latere paperback het nodige aangepast is. Dat is nu het geval bij het boek Every Breath You Take van Judith Mcnaught. Ze heeft met dit boek (een contemporary trouwens) haar lezeressen zo geraakt dat veel van haar fans graag wilden weten hoe het nu verder ging met de hoofdpersonen. Ze konden het boek eenvoudigweg niet loslaten. Judith McNaught kon dat begrijpen en heeft in de paperback een extra hoofdstuk geschreven. Als je dit boek koopt moet je dus wel zorgen dat je de goeie paperback te pakken krijgt want tot overmaat van ramp is het er ook nog in verschillende uitgaven.

Meer van Judith McNaught bij Bol:

Leuk? Delen dan:

6 Comments

 1. Mina
  sep 23, 2006

  Ik weet niet of die link naar het goede exemplaar leidt. :S Want het boek (de Special Edition) komt pas 28 september op de markt en dat boek is 01/09/2006 verschenen. Dus misschien is het het verkeerde plaatje?
  Ik ga Proxis maar eens een mail sturen…

 2. Elianne
  sep 26, 2006

  Wel pot-ver-drie en dubbeltjes…..
  Ik ben nu ongeveer halverwege in dit boek, vind het een hele goeie en lees nu boven in je stukje dat ik de verkeerde heb….. Ik heb namelijk de UK versie, witte omslag met rode letters en rode bloemen (rozen). Dit boek eindigt met de bekende HEA scene en is daarna schluss.
  Eigenlijk voel ik mij nu een beetje bekocht…..
  Is er geen manier om dat extra hoofdstuk ergens te downloaden ofzo ?
  Ik kan mij herinneren dat een schrijfster als Eloisa James een extra hoofdstuk schreef voor het boek The taming of the duke maar dat stond netjes op de site !

 3. Anoniem
  sep 27, 2006

  @ Elianne. Voorzover ik weet is het nog niet te downloaden. Wat je wel kunt doen is iemand die het boek heeft vragen om die pagina’s voor je te scannen. Ik heb hem (nog) niet maar zal eraan denken als het zover komt !

  • Romy
   nov 10, 2011

   ik weet niet of ik de goede versie heb van het boek, maar als ik dat heb zou ik het wel voor mensen willen scannen, als er nog mensen zijn die het willen, want dat is inmiddels ook al weer aan paar jaar geleden haha

 4. jaegers
  aug 30, 2007

  wie weet wanneer er nieuwe nederlandse boeken uitkomen van judith mcnaught?

 5. Jeanette
  aug 30, 2007

  Als je dat wilt weten kun je het beste lid worden van het forum op Chasing Dreams (www.chasingdreams.nl)
  De dames daar kunnen je er vast alles over vertellen.