Jaci Burton – The Play by Play Series

The Play by Play Series van Jaci Burton
Het leuke van zo’n lijst met 50 titels is dat je er namen op ziet waarvan je denkt: “oh ja, dat is waar ook!”.
Zo’n naam is bijvoorbeeld Jaci Burton. Haar Play by Play serie staat hoog op die lijst met HOT HOT HOT reads en ik kende de boeken al van de covers die regelmatig voorbijkomen in Romancelandia.
Het feit dat deze serie hoog op de lijst met HOT reads staat wil overigens niet zeggen dat alle boeken van Jaci Burton daar thuishoren. Ik kan er niet over oordelen want ik moet er nog aan beginnen. Maar de blurbs en covers zeggen normaal gesproken al genoeg.

De eerste drie delen van deze serie zijn er al (ook als ebook) en deel vier komt in september. De volgorde is alsvolgt:
Deel 1: The Perfect Play
Deel 2: Changing the Game
Deel 3: Taking A Shot
Deel 4: Playing to Win

Vandaag maar eens aan het eerste deel beginnen.

Leuk? Delen dan:

2 Comments

  1. Fatima Boutoutouh
    aug 1, 2012

    Ik ben er tijdens mijn vakantie ook aan begonnen. Heel enthousiast, ook. Maar na enkele bladzijdes heb ik het toch weer weggelegd. Dat doe ik dus echt nooit, he. Maar ik voelde het gewoon niet. Het knetterde niet, het zinderde niet. Ik voelde de aantrekkingskracht niet. Er was geen humor en geen ‘geloofwaardigheid’. Ik denk dat deze boeken, of ik kan me beter bij het eerste boek houden, daar ik tenminste een deel van dat boek heb gelezen, maar goed, ik denk dus dat dit boek een HOT-kwalificatie heeft omwille van het expliciete taalgebruik in de liefdesscenes. But that’s it. Aldus mijn bescheiden mening.

  2. Vrouwenroman
    aug 1, 2012

    Oh leuk om te horen. Ik ga het ook proberen. Ja, het klikt of het klikt niet. Soms moet je het gewoon een poosje later nog een keer proberen.