Crooked Creek serie van Molly O’Keefe

Crooked Creek Series van Molly O'Keefe

Deel 1 is er al en deel 2 is net uit maar die heb ik nog niet. Dat zal wel niet lang meer duren maar eerst even over deel 1 dus. Volgens de recensies is de Crooked Creek Serie van Molly O’Keefe een HOT read en zodoende vond ik het wel verstandig om het te lezen. Fijne schrijfster die Molly. En het verhaal begint in ieder geval eens op een wat andere manier dan de doorsnee roman. Ik mag hopen dat ze doorgaat met deze serie.
Ze heeft al heel wat geschreven maar het lijkt erop alsof ze pas met de laatste boeken de kant van de HOT reads is opgegaan. Haar eerdere boeken zijn bijna allemaal Harlequins.
De eerste twee delen van de Crook Creek Serie zijn in een periode van twee maanden uitgegeven. Dat vind ik altijd wel fijn want als het eerste boek bevalt dan wil ik heel snel de rest ook lezen. En dat kan gelukkig. Een aanrader deze schrijfster!

Kopen bij Amazon.de zonder verzendkosten:

Het verhaal:
A girl from the wrong side of the tracks, Tara Jean Sweet knows that opportunity will never knock. She’ll have to seize it. Elderly Texas rancher Lyle Baker has a dying request: He will give Tara Jean a stake in his leather business in exchange for a little family subterfuge. All Tara Jean has to do is play the part of a gold-digging fiancée to lure his estranged children home. And the mission is soon accomplished.

Now, Lyle’s gone-and his ridiculously handsome son, Luc, an ice hockey superstar sidelined by injuries, is the new owner of Crooked Creek ranch. He’s also Tara Jean’s boss. But being so close to sinfully sweet Tara Jean does crazy things to his priorities. Like make him want to kiss her deepest secrets from those irresistible lips. But when Tara Jean’s past demands a dirty showdown, will Luc stay and fight?

Leuk? Delen dan:

2 Comments

  1. Fatima Boutoutouh
    aug 6, 2012

    Ha! Goed verhaal. Helemaal mijn ding. Ik ga hem ook lezen!

  2. Fatima Boutoutouh
    aug 10, 2012

    Daar ben ik weer. Enkele dagen geleden allebei de boeken gelezen. Ik heb begrepen dat er een deel 3 aan zit te komen, maar het is wat mij betreft goed zat. Ik had even moeite om in het verhaal te komen. Ik vond het in ieder geval erg fijn om meteen op de hoogte gesteld te worden van de gevoelens van Luc voor Tara Jean en die te zien ontwikkelen. Het was ook verfrissend om voor de verandering te lezen dat een man zich daar niet meteen compleet tegen verzet, alsof het zo afschuwelijk allemaal is. Dat is een beetje de standaardriedel in veel romans: mannen en hun idiote, weinig realistische aversie tegen gevoelens. De liefdesscenes zijn erg HOT, waarvoor chapeau. Dat weet ik altijd wel te waarderen. Ik vond het jammer dat er geen epiloog was in het eerste boek, terwijl het tweede boek met het verhaal van Eli en Tori daar wel in voldoet. Fijn, zo een epiloog. Ik had een kleine discrepantie ontdekt: in het eerste boek, waarin de meeste karakters worden voorgesteld, wordt Eli afgeschilderd als een lange, dunne man. Ik kan me voorstellen dat Tara Jean alleen oog heeft voor Luc, maar dat ze een compleet andere lichaamsbouw constateert als dat in het tweede boek wordt omschreven, dat is een beetje vreemd. In het tweede boek is Eli opeens groot, gespierd, breed en ontzettend mannelijk. En breed. Breed en dun vind ik moeilijk te behappen. Maar goed, dat zoiets onzinnigs mij dus opvalt, dat zegt genoeg over mij, denk ik. Enfin, ik vond de mannelijke hoofdpersonen meer tot de verbeelding spreken dan de vrouwelijke hoofdpersonen. Beide dames zijn me iets te verknipt naar mijn smaak, maar the lucky bastards hebben een paar prachtige mannen geschaakt, dus vette pech voor mij. Het derde boek zit er geloof ik aan te komen, dat gaat over Billy, vriend van Luc en een dame die in het tweede boek geintroduceerd wordt.