In death serie op het witte doek

indeathEen prachtige quote uit deel 31 van de In Death serie van J.D. Robb. De serie doet op dit moment nogal wat stof opwaaien. Nou ja, de serie niet maar het feit dat Nora Roberts de filmrechten heeft verkocht. Wat een kabaal dat dat geeft onder de fans! Iedereen heeft een mening en iedereen bemoeit zich ermee. Sommige vinden het verschrikkelijk want ze willen hun favoriete serie helemaal niet in beeld gebracht zien. Anderen zijn ontzettend enthousiast maar willen zich wel bemoeien met de casting. Wie gaat Eve spelen? Wie gaat Roarke (nog belangrijker!!!) spelen? Gaat de filmmaakster zich wel aan het verhaal houden? Nora heeft er uitgebreid op gereageerd en dat kun je op haar blog teruglezen.

Nora is vol vertrouwen dat het goed zal komen. Ondanks het feit dat de eerdere verfilmingen van een aantal van haar boeken echte mislukkingen waren. Dit komt goed zegt ze. De filmmaakster heeft de boeken niet alleen gelezen maar is ook een fan. En het script gaat Nora niet zelf schrijven en het zal heus anders worden dan de boeken. En niet iedereen zal er even blij mee zijn. Toch wilde Nora dit doorzetten omdat ze van mening is dat deze serie een hele goede film kan worden. Van mij hadden ze er een TV serie van mogen maken. Gewoon ieder boek een aflevering. Maar ja, dat zal te duur zijn.

Overigens, ook een plaatje maken van zo’n mooie quote maken als hierboven terwijl je geen ster bent op de computer en geen speciaal programma hebt? Zoek je favoriete stuk uit een boek of gewoon een mooie spreuk of gedicht en ga aan de slag op de website van Quizio.

Gratis en simpel. Je kunt het eindresultaat opslaan en op Facebook zetten of op Pinterest. Voorbeelden van eerder gemaakte quotes staan op hun eigen Pinterestpagina. Leuk!

Leuk? Delen dan: