High Noon van Nora Roberts

High Noon van Nora Roberts
Een nieuwe Nora Roberts is altijd een kadootje. Omdat je weet dat het een goed boek is. Alhoewel sommigen daarover hun twijfels hebben na het uitkomen van de Circle Trilogy vorig jaar. Ik heb het derde deel daarvan nog niet eens gelezen! And wie weet brengt december ons een nieuwe teleurstelling met de serie Sign of 7. Maar laten we dat nog maar even afwachten.
High Noon is goed. Heel erg goed. Ik kon niet stoppen met lezen en het was de zelfde dag nog uit. Een geweldig verhaal en fantastisch geschreven, zoals we gewend zijn van Nora.
Maar. Er is een maar. Ik heb het een beetje gehad met al die moordenaars die om iedere hoek staan te wachten. Dit boek deed me terugverlangen naar de vroegere jaren waarin Nora boeken schreef als de Dream trilogy en de Born In trilogy en nog zoveel meer van dat soort series, zonder enge moordenaars en andere griezels.
Die warme en liefdevolle verhalen met grote families en het leven van iedere dag.
Maar helaas, die dagen zijn blijkbaar voorbij. Nu krijgen we iedere zomer een grote griezelroman en iedere winter een paranormale trilogy.
Ach, die goeie ouwe tijd. Ik verlang naar die goeie ouwe tijd.
En bovendien vind ik het een verschrikkelijke cover. Heel lelijk gemaakt met Photoshop. De boeken van Nora verdienen beter dan dat.

Het boek is er uiteraard ook in het Nederlands:

Leuk? Delen dan:

1 Comment

  1. Renee Benschop
    jun 2, 2010

    kunt u mij vertellen of de trilogieen Circle en Sign of Seven ook in het nederlands zijn verschenen on ze ja wat de titels in het nederlands is/zijn?
    Could you tell me please if the trilogies Circle and Sign of Seven ever been published in the Netherlands and in the dutch language and what the titles in dutch are?

    Greetings Renée