Celeste Bradley – nieuwe serie

Boeken Celeste Bradley
Eindelijk is de schrijfster Celeste Bradley weer terug bij de normale en zo romantische Historische roman. Ze schreef een hele serie boeken met spionnen in de hoofdrol en op het laatst verloor ze daar toch fans mee want die hadden het na twee of drie spionnen wel gehad.
In de komende maanden kunnen we drie fijne boeken van haar tegemoet zien. Op 1 maart komt Desperately Seeking a Duke, op 1 april zien we The Duke Next Door en op 1 mei Duke Most Wanted. Lekker snel achter elkaar ook. Beter dan dat je maanden op het volgende deel moet wachten. En als ik het goed zie aan het plaatje bij het desbetreffende artikel (plaatje hierboven) dan kunnen we ook drie boeken verwachten met een prachtige stepback.
De verhalen lijken erg leuk (zie haar website) en de boeken staan dan ook al op mijn verlanglijstje. Ik vond die spionnenreeks helemaal niet leuk om te lezen en ben dan ook na de eerste afgehaakt.
Maar met deze serie van drie lijkt Celeste Bradley weer helemaal terug waar ze ooit begonnen is.

Meer Celeste Bradley bij Bol:

Leuk? Delen dan:

1 Comment

  1. lizzy
    jul 17, 2008

    Hallo ik ben een vervent lezer van woodiwiss en laurens en en zo verder maar ik ben er nu toch wel naar een aantal jaren herhalingen lezen doorheen en de bibbliotheek vind je ze zo weinig of ik moet er ver voor reizen en bestellen wordt mij te duur heb je voor mij een lijstje van schrijvers die ook in het nederlands hebben geschreven ik kan echt niks meer vinden met vriendelijke groet lizzy,P.S. als het niet kan geef je dan wel ff een berichtje dan zit ik niet in spanning af te wachten