The Bourbon Kings van J.R. Ward

thebourbonkings

J.R. Ward kennen we allemaal als schrijfster van de Black Dagger Brotherhood en de Fallen Angels series. Minder bekend is het feit dat ze ook boeken geschreven heeft onder de naam Jessica Bird. Klik hier voor een overzicht van deze boeken.

Het allerlaatste grote nieuws is dat J.R. Ward een hele nieuwe serie gaat schrijven onder de titel The Bourbon Kings. Een hedendaagse serie die gaat over een aantal hele rijke families in Kentucky die hun geld verdienen met Bourbon. Volgens J.R. Ward zelf zal het een moderne Downton Abbey worden die veel gemeen heeft met de Black Dagger Brotherhood boeken. Niet in de zin van paranormaal maar wel in de zin van grote emoties, verhaallijnen, verrassingen en “soul-deep” love stories. Dat klinkt heel goed!

Nog groter is het nieuws dat Endemol deze serie gaat verfilmen! Een nieuwe Dallas-achtige TV serie is in aantocht dus. Zie het het bericht.

Prachtig allemaal maar ik wil graag eerst de boeken lezen. Het eerste deel komt in juli 2015 uit. Er is al wel een Facebookpagina die je kunt volgen maar op het eerste boek moeten we dus nog even wachten. Voorlopig maar eens kijken naar de boeken van Jessica Bird.

Leuk? Delen dan: