Amazing Gracie van Sherryl Woods

Amazing Gracie van Sherryl Woods
Krijg ik bij toeval een eboek in handen van Sherryl Woods. Het leek me wel wat dus gelijk maar even een paar pagina’s lezen. En BOEM! weg in dat boek. Heerlijk boek! Helemaal smullen van plezier! Een echt zomerboek met de titel Amazing Gracie. Dus ik zoeken op de website en dan zie je dus dat Sherryl Woods een enorme hoeveelheid boeken geschreven heeft. Kijk maar eens even op de de checklist. Meer dan 100 romance en mystery novels zegt de website. En er komen er nog altijd bij.
Heerlijke verhalen die zich vaak afspelen in kleine dorpjes. Geen HOT stuf maar ze schuwt het aansnijden van moeilijke onderwerpen niet. Leuke mensen met echte levens. Het kabbelt en babbelt en tintelt en twinkelt. Soms een lach en soms een zakdoek maar altijd met een warm gevoel. Beter kan ik het niet omschrijven.
Boeken om te lezen terwijl je zachtjes heen en weer schommelt in een grote hangmat die in de schaduw hangt.
Iets wat de mannelijke hoofdpersoon uit Amazing Grazie ook heel graag doet. Hij lijkt nogal lui en nietsdoenerig maar dat is slechts schijn. In werkelijkheid is hij een echte “Southern charmer”en een geslepen en succesvol zakenman die de scepter zwaait over het familiekapitaal. Dat levert nogal wat confrontaties op met nietsnutterige neven en nichten die hij kort aan de lijn houdt. Hij heeft een 87 jarige tante in huis genomen omdat ze niet goed meer voor zichzelf kon zorgen. Dat blijkt overigens helemaal nergens uit want ze is uitstekend bij de tijd en de twee kunnen prima met elkaar overweg. Het oude huis van tante staat leeg en dan komt Gracie in haar keurige mantelpakje en grote stadsmanieren. Zij wil het huis kopen om er een Bed and Breakfast van te maken maar Kevin wil het niet verkopen. Het vuurwerk kan beginnen.
Ik ga snel op zoek naar nog veel meer boeken van Sherryl.

Het verhaal:

When Gracie MacDougal returns to Seagull Point, Virginia, seeking to reform her workaholic ways, she discovers more than relaxation. The picturesque town calls to her, as does the waterfront Victorian house she envisions as the perfect bed-and-breakfast. But one person stands between Gracie and her new goal…and he isn’t budging.
Southern charmer Kevin Daniels isn’t interested in selling Gracie’s dream house, but he’s definitely interested in something else…her. Enticing the uptight businesswoman into letting down her hair becomes his new mission in life, but beyond that? He already has way too many people depending on him, and has no intention of adding one more.
Gracie’s not looking for a home. Kevin’s not looking for a wife. But sometimes even the best intentions can wind up going wonderfully awry.

Leuk? Delen dan:

2 Comments

 1. ilse (ladybug)
  aug 12, 2012

  ik kan eigenlijk niks aan deze beoordeling toevoegen!
  een zalig boek die je niet kan wegleggen!

 2. dutchcountrygirl
  jan 23, 2013

  Ik heb Terug naar Whispering Wind als eerste boek van Sherryl Woods gelezen ; vond het een heerlijk boek en ben toen verder gaan zoeken naar meer boeken. Inmiddels ben ik in de Chesapeake Shore serie bezig, die tot mijn grote verrassing sinds vorig jaar als HQN roman worden uitgegeven. Ik wil Amazing Gracie ook zeker nog gaan lezen : ook aan te bevelen de Rose Cottage boeken over 4 zussen !