Albert en Annelies van Roel Beenen

Albert en Annelies van Roel BeenenGeen liefdesroman zoals we gewend zijn op deze website. Van een ander soort. Weliswaar een liefdesverhaal maar realistischer. Het echte leven en dan beschreven op een zeer tedere en prachtige manier. Het boek is in de “ik”-vorm. Ik zeg het er altijd maar even bij. Niet iedereen kan dat waarderen. In dit boek stoort het niet. Het is eigenlijk een heel moderne streekroman. Alle emoties komen voorbij en het boek is met veel diepgang en aandacht geschreven. Fijn om te zien dat er Nederlandstalige romans van dit soort uitgegeven worden. Daar is absoluut behoefte aan. Hoogste tijd dat de liefhebbers van deze mooie boeken ontdekken dat ze nog altijd (of weer) uitgegeven worden.
Het valt me steeds weer op wat een prachtige boeken er verschijnen bij Uitgeverij Elikser. Zoals je op hun website kunt lezen worden de boeken met zorg uitgekozen. Er zitten pareltjes tussen en ik vind het geweldig dat er zo’n uitgeverij bestaat.
Ga er vooral eens rondneuzen in de webshop.

Het verhaal:
Vanaf de eerste dag dat ze elkaar ontmoeten zijn Albert en Annelies verbonden. Ze zijn nog heel jong en weten eerst niet wat hen overkomt. Maar het is voor altijd. Samen maken ze heel bijzondere dingen mee. Ze leren de liefde kennen, in al haar kracht. Maar ook diep verdriet, angst, twijfel, verwarring.

Leuk? Delen dan: