Gezocht, Nora Robertsheld van Ava Miles

nrheld

Klik op de cover voor meer informatie over dit boek.

Niet zo heel lang geleden schreven we al over de Engelstalige uitgave van dit boek maar nu is er de Nederlandse vertaling en oh oh oh wat zijn we daar blij mee!  Een heel fijn boek dit Gezocht: Nora Robertsheld van Ava Miles. Humoristisch, spannend, sexy en natuurlijk komen er heel veel Nora Roberts Helden voorbij. Ava Miles heeft, met toestemming van Nora Roberts, een erg leuk boek geschreven met een orignele insteek. Zeker voor de lezeressen die de boeken van Nora verslinden is dit boek extra leuk om te lezen. Maar ook zonder die kennis is Ava Miles een schrijfster om op je favorietenlijstje te zetten.

Het verhaal:
Ongelofelijk! Richard-de-gladde-politicus, Merediths ex, beweert dat het háár schuld is dat hun huwelijk op de klippen liep! Volgens hem heeft ze te veel romans van Nora Roberts gelezen en verwacht ze daardoor veel te veel van relaties.
Meredith heeft nog nooit zoveel onzin bij elkaar gehoord: zij gelooft dat echte liefde bestaat, en de ideale man ook. En dat zal ze bewijzen… Ze gaat gewoon op zoek naar haar eigen Nora Robertsheld! Want die loopt ergens rond, dat weet ze zeker.
En Nora? Die wordt haar gids in liefdesland…

En dan de verrassing. Harlequin heeft aangeboden om via Romantische Boeken drie exemplaren van dit boek te verloten! Is dat niet leuk? Daar werken we natuurlijk heel graag aan mee.

De verloting is achter de rug. De winnaars zijn:
Tamara Adegeest
Leone
Martine

Met heel veel dank aan Harlequin!!

Leuk? Delen dan: