What I Did For Love – Susan Elizabeth Phillips

What I Did For Love
Het is geen geheim dat SEP hoort bij mijn favoriete schrijfsters. Zeker 80% van haar boeken zijn de allerbeste boeken ooit. Dat vind ik tenminste en smaken mogen verschillen. Haar nieuwste hardcover is What I Did For Love en daar had ik erg naar uitgekeken. Helaas moet ik zeggen dat het boek een beetje tegenvalt. Goed verhaal, goed geschreven en veel humor maar niet haar beste boek ooit. Niet een boek dat ik snel nog een keer zal lezen. Misschien komt het ook omdat ik net Glitter Baby gelezen had (zie post hierboven). Op de website van SEP kun je lezen waar WIDFL over gaat en je kunt het eerste hoofdstuk zelfs beluisteren. Voorgelezen door de schrijfster zelf. Toch krijgt dit boek vier sterren en geen drie. Dat komt omdat dit boek de meest briljante en meest bijzondere “heetste” scene ooit heeft. Ik vertel er hier niets over. Die scene alleen maakt het al de moeite waard om het boek te hebben.

Leuk? Delen dan:

1 Comment

  1. Fatima Boutoutouh
    aug 10, 2012

    Ben ik de enige die een donkerzwart vermoeden heeft dat dit het Jennifer Aniston en Brad Pitt verhaal is, met een romance novel sausje erover heen. Ik stoorde me daar enorm aan. Waren de idee├źn op ofzo?