Vision in White – Nora Roberts

Vision in White van Nora Roberts
Op verschillende sites vond ik informatie over dit boek en niet allemaal waren ze even enthousiast. Dus met een beetje terughoudendheid begon ik eraan. De laatste jaren heeft Nora zich op het pad van het paranormale begeven en daar ben ik geen fan van.
En wat vond ik van dit boek? Eén groot feest!! Wat ik noem een “echte” Nora Roberts in de sfeer van de Dream trilogy en de Born in Ireland trilogy. Het gaan vier delen worden in de serie “The Bride Quartet” en in dit eerste boek komen we alle hoofdpersonen van de volgende delen natuurlijk al tegen. We leren iedereen goed kennen maar het is nog niet helemaal duidelijk wie met wie gekoppeld zal worden in de toekomst.
Geen paranormale zaken of moord en doodslag in dit boek. Het allerdaagse leven tot in detail beschreven en uitgediept zoals alleen Nora Roberts dat kan. Aan het einde van het boek wil je niets liever dan ook zo’n baan hebben en ook zo’n bedrijf en ook zo’n leven.
Een zaligheid en een boek om nog vele malen te herlezen.
Maar deel één maakt wel duidelijk dat dit weer een topserie gaat worden. Kopen dat boek! Sterker nog. Kopen die hele serie!

Leuk? Delen dan: