The Raven Prince – Elizabeth Hoyt

The Raven Prince Elizabeth Hoyt
Wie aan dit boek begint is verloren en zal het niet meer weg kunnen leggen. Ik heb het in één adem uitgelezen en doe het voorlopig nog niet weg. Het is een heerlijk en emotioneel boek met een paar zeer erotische scenes. Het is bijzonder om ook eens een boek te lezen waarin aan alle hoofdpersonen iets mankeert. Geen adembenemende, knappe held en geen ongeloofwaardige maagd in dit boek! Elizabeth Hoyt is een schrijfster van formaat. Ze schrijft grappig maar het verhaal heeft ook heel wat emotionele momenten.
Als je graag wilt dat een HR geschiedkundig helemaal juist is dan moet je niet aan dit boek beginnen. Het is onwaarschijnlijk dat een verhaal als dit ooit echt heeft kunnen gebeuren. Maar het liefdesverhaal in dit boek is hartverwarmend en zal je nog lang bijblijven.
Ieder hoofdstuk begint met een stukje uit het sprookje van The Raven Prince. Binnenkort komt The Leopard Prince uit en de enige teleurstelling was het feit dat dit Elizabeth Hoyt geen backlist heeft want dit zijn haar eerste boeken.
Nu maar hopen dat ze schrijft met de snelheid van het licht.
Kijk voor het verhaal op de website van Elizabeth Hoyt.

Meer van Elizabeth Hoyt bij Bol:

Leuk? Delen dan: