Mary Jo Putney

Cover van Albert Slark

Het is heel gek maar eigenlijk heb ik nog nooit iets van Mary Jo Putney gelezen om een hele vreemde reden. Die reden is dat ik haar naam zo tuttig vind. Is dat niet stom? Die naam staat me gewoon tegen. Nu is er een discussie gaande op de internationale HR-maillijst en ik snap dat ik er eigenlijk niet meer onderuit kom. Ze schijnt gewoon een hele goede schrijfster te zijn waar je een aantal boeken niet van mag missen. Normaal gesproken zou ik de hele rimram in één keer bestellen en op de “nog te lezen” plank zetten. Maar tegenwoordig ben ik verstandig en zoek eerst eens uit met welk boek ik het best zou kunnen beginnen. Daar heb ik tot op dit moment nog geen antwoord op. Tegen de tijd dat ik de volgende boekenbestelling de deur uit doe zit er vast wel een boek van MJP tussen. Welke? Dat zien we nog wel.

Leuk? Delen dan:

3 Comments

 1. jilly
  aug 1, 2005

  Mary jo Puntey is inderdaad een beetje een suffe naam. toch schrijft ze hele goede boeken die het lezen meer dan waard zijn. het is wel slim om er inderdaad eerst eentje te bestellen. je kunt dan later altijd nog besluiten of je meer boeken van haar wilt.

 2. freya
  aug 4, 2005

  Of je kunt via de forum van Chasing Dreams Catrìona v ragen. Die heeft er een heleboel digitaal

 3. laila
  mrt 27, 2007

  mary jo putney is een goede schrijfster met mooie onderwerpen echt gewoon de moeite en de tijd waard