Friday Harbor serie van Lisa Kleypas

Deel 3 uit de Friday Harbor serie

Als echte doorgewinterde contemporary lezeres was ik in eerste instantie wel wat huiverig voor de contemporaries van Lisa Kleypas. Want in mijn ogen was dit DE historical schrijfster van alle historical schrijfsters.
Maar ze had me al eerder zeer aangenaam verrast met de serie Sugar Daddy, Blue-Eyed Devil en Smooth Talking Stranger. Geweldige boeken.

En nu is er de Friday Harbor serie. Het begint allemaal lief, emotioneel en sexy met Christmas Eve at Friday Harbor. De gebroeders Mark, Sam en Alex zijn niet de simpelste. Ze hebben dan ook nogal wat meegemaakt in hun leven.
Het tweede deel Rainshadow Road heeft heel verrassend wat magie in zich. Zowel Sam als Lucy hebben een bijzondere gave waar ze niet goed raad mee weten.
Maar het derde deel slaat alles. Alex is de meest beschadigde broer van het stel en hard op weg om de vernieling in te gaan. In het eerste stuk van het boek krijgen we een terugblik op deel 1 en 2 gezien door de ogen van ….. een geestverschijning.
De geest is verbonden met Alex en kan niet van hem loskomen. Alex is ook de enige die hem kan zien en met hem kan spreken en die hem wellicht kan bevrijden. Maar dat zal niet zomaar gaan want de geest heeft geen idee wie hij is.
Ondertussen komt Zoe Hoffman in beeld. Een vrouw met haar eigen problemen en geschiedenis. De eerste momenten lopen niet lekker tussen die twee.  De geest besluit een handje te gaan helpen bij het samenbrengen van dit stel. Het gedrag van de geest en de manier waarop hij met Alex omgaat is af en toe erg grappig.
Het is een fantastische serie. Spijtig voor de historical lezeressen maar Lisa Kleypas mag van mij nog wel even doorgaan met contemporaries.
Het eerste deel van deze serie wordt op dit moment verfilmd en zal in december te zien zijn op Hallmark Channel en met een beetje geluk later op DVD.

Klik op de titels om de boeken te zien bij Bol.Com

Deel 1 – Christmas Eve at Friday Harbor
Deel 2 – Rainshadow Road
Deel 3 – Dream Lake

Meer van Lisa Kleypas bij Bol.Com

Leuk? Delen dan: