Confessions of a Courtesan van Elizabeth Charles aka Deborah Hale

courtesan

Een Historische roman gebaseerd op een waargebeurd verhaal. En niet zomaar een verhaal. Confessions of a Courtesan van Elizabeth Charles gaat over het leven van de straatarme en dakloze Elizabeth Bridget Cane (in werkelijkheid heette ze Elizabeth Armistead) die vanuit dat kansloze leven wist op te klimmen tot één van de belangrijkste Maitresses van haar tijd.
De schrijfster Elizabeth Charles is in werkelijkheid Deborah Hale. Onder die naam heeft ze al heel wat Historische romans en aanverwante genres geschreven.
Deborah Hale levert ook Inspirational romans af maar ook net zo makkelijk boeken in de Scandalous afdeling. Ik vind over het algemeen de covers van haar boeken erg mooi.
Een prachtig overzicht van haar boeken staan op deze pagina.

Maar eerst op de “nog te lezen lijst” staat Confessions of a Courtesan, het leven van Elizabeth Armistead. Een leven vol drama maar ook liefde. Echte liefde. En juist die echte liefde dreigde haar de das om te doen. Of liep het toch goed af?
Om dat te weten te komen zul je dus het boek moeten lezen. Veel boeken van Deborah Hale zijn verkrijgbaar bij Bol maar deze nog niet.
Als daar verandering in komt laten we het direct weten.

Op de pagina die gemaakt is voor Confessions of a Courtesan  staan overigens een paar interessante linken met zeer informatieve websites.

Leuk? Delen dan: