Claire Cross

De cover van An Acceptable Arrangement

Het lijkt mij bijzonder moeilijk om in twee compleet verschillende stijlen romans te schrijven. Toch zijn er een behoorlijk aantal schrijfsters die daar geen enkele moeite mee hebben. Zoals bijvoorbeeld Claire Delacroix. Bekend en beroemd om haar Historische Romans maar ook schrijfster van zeer humoristische contemporaries onder de naam Claire Cross. In eerste instantie schijnt ze als Claire Cross ook Paranormaal geschreven te hebben maar dat beviel haar niet zo. Haar contemporaries zijn heel erg leuk om in volgorde te lezen want ze gaan over de Coxwell-broers. Bovendien is Claire nogal fanatiek als het om breien gaat en in haar eerstvolgende boek kon ze het dan ook niet laten om de heldin aan het breien te zetten. Bij de eerstvolgende stapel boeken die dit huis inkomt zal zeker een Claire Cross zitten want de kleine stukjes op haar website spreken mij heel erg aan. Misschien lijkt het toch iets teveel Chicklit te zijn maar je kunt je dat haast niet voorstellen als je ook haar Historische Romans kent. Afijn, als ik het eerste boek gelezen heb dan horen jullie het wel.

Leuk? Delen dan:

3 Comments

 1. Maaike
  dec 20, 2006

  Zoveel schrijfsters tegenwoordig, schrijven contemopary en HR. Nog beter, veel schrijven HR en Paranormaal. Heerlijk is dit. Lekker afwisselen zo. Al ben ik persoonlijk nooit zo dol op contemopary, zonder het paranormale. Maar ik laat me altijd graag verassen. Laat maar weten hoe bevalt!

 2. Maaike
  dec 20, 2006

  contemporary dus! Foutje!

 3. Elianne
  dec 20, 2006

  Ik heb de volgende boeken van Claire Cross :
  Love potion #9, Double trouble en Third time Lucky.

  Ik ben er niet zo kapot van. Het was een éénmalige lezing en nu staan ze een beetje weg te stoffen. Ik ben heel benieuwd wat jij er van vindt !