Bride of Shadow Canyon – Stacey Kayne

Bride of Shadow Canyon by Stacey Kayne
Op iedere pagina gebeurt er iets en dat is eigenlijk het leukste van dit boek. Geen saai moment! Een geweldige held die zich voorgenomen heeft om zijn leven niet in de war te laten gooien door de kleine roodharige driftkop maar hij heeft geen schijn van kans tegenover het onschuldige revuemeisje.
Rachel weet wat ze wil en ze weet ook hoe ze het moet krijgen. Jed Doulan verzet zich tot het uitsterste maar kan de koppige schoonheid niet weerstaan.
Aan elkaar verbonden door een haastig huwelijk reizen ze samen door het Wilde Westen en Jed doet zijn best om zijn handen thuis te houden. Dat lukt hem niet.
Stacey Kayne schrijft over Cowboys en Indianen alsof ze er zelf jaren heeft gewoond en haar manier van schrijven verplaatst je echt naar die wilde en gevaarlijke tijd. Het leukst vond ik het deel van het boek waar Rachel en Jed bij Running Bear en zijn familie verblijven en liefst zou ik dat ook eens meemaken. Dit boek zal je zeker een heerlijke leesdag bezorgen en ik ga zeker uitkijken naar meer boeken van Stacey Kayne.

 

Leuk? Delen dan:

1 Comment

  1. leila
    mei 19, 2007

    zijn deze boeken ook in het nederlands verkrijgbaar. en kun je zo ook in de bieb vinden. doei doei