Bed of Roses – Nora Roberts

Bed of Roses van Nora Roberts
Eindelijk deel 2 van The Bride Quartet. Het is wel heel erg jammer dat de vier delen van deze serie met grote tussenpozen worden uitgebracht. Ik schreef al eerder over Vision in White en met deel twee achter de kiezen weet ik dat dit inderdaad weer zo’n geweldige en niet te missen serie gaat worden.
Deel 2 kocht ik bij de Amerikaanse boekhandel. Veel duurder dan bij Amazon.co.uk maar ik wilde nu eenmaal dat de uitgaves bij elkaar passen. Of je de Engelse of Amerikaanse cover (hierboven) het mooist vindt is een kwestie van smaak. In ieder geval hebben de Amerikaanse uitgaves een ribbelrandje aan het papier.
In eerste instantie denk je misschien dat het een fout is geweest bij het afsnijden van het papier maar dat is niet het geval. Het moet lijken op bruidskant en dat doet het ook. Heel goed over nagedacht en prachtig uitgevoerd.
Tweede deel gaat over Emma, de bloemiste van het stel. Vooral op het eind wel even een pakje zakdoekjes erbij pakken maar wat een geweldig boek weer. En dan te weten dat we tot mei 2010 moeten wachten op deel drie.

Leuk? Delen dan: