Bachelors of Blueberry Cove serie van Donna Kauffman

bachelors

Ze zijn en blijven populair. Series die zich afspelen in kleine stadjes of dorpjes waar iedereen elkaar kent en waar het leven nog rustig en vredig is.
Ook de schrijfster Donna Kauffman begeeft zich op het pad van “fictional small towns” met haar Bachelors of Blueberry Cove serie.
Deze serie speelt zich af op een klein eiland met een vuurtoren, een haven en vooral met sexy mannen en heel romantische verwikkelingen.

Het eerste deel kreeg 4 sterren en een HOT waarschuwing. Want Donna weet hoe ze haar lezeressen moet plezieren. Niet alleen HOT maar ook heel romantisch en vol geweldige personen. Deel 2 heeft een hoofdpersoon met een geweldige “Irish brogue” en als je lezeressen van romans een plezier wilt doen ….. juist.
De meeste boeken van Donna Kauffman hebben ook altijd iets grappigs extra’s. In een boek met kerstverhalen treffen we recepten. En in deze serie, waarin mensen nogal wat restauratiewerk aan gebouwen doen, treffen we kleine tips en trucs om zelf dingen te restaureren.

Drie delen inmiddels dus en dit is de volgorde:

1. Pelican Point
2. Half Moon Harbor
3. Sandpiper Island

Een hele fijne serie. Als je op de linken hierboven klikt dan krijg je de goedkope paperbacks te zien. En op de linken hieronder de ebooks.

Ebooks:
1. Pelican Point
2. Half Moon Harbor
3. Sandpiper Island

Leuk? Delen dan: