The Bonds of Matri-Money by Gina Ardito

Matri-money by Gina Ardito
Het verhaal van Renata Moon en Connell MacAllister gaat over twee mensen die hun financiele problemen willen oplossen door mee te doen aan een reality show voor pasgetrouwden. Moeten ze eerst nog even snel trouwen natuurlijk. En wat blijkt? Ze moeten 30 dagen doorbrengen in de binnenlanden van Bali maar dan wel met handboeien aan elkaar geklonken.
Na de flap gelezen te hebben kon ik niet wachten om aan het boek te beginnen en na de eerste bladzijde kon ik het boek helemaal niet meer wegleggen. Want we zijn toch allemaal dol op die reality shows? Het is geweldig om weer eens een hele goeie nieuwe schrijfster op dit gebied tegen te komen. Een heel humoristische schrijfster en een geweldig verhaal. Renata en Connell zijn van het begin af aan hele leuke mensen maar de anderen eromheen liegen er ook niet om. Een boek met een gouden randje voor de liefhebbers van dit genre. Echt een zalig boek voor deze zomer. Ga maar eens kijken op de website van Gina en lees daar haar artikelen. Dan krijg je een beetje een idee hoe ze schrijft en daarna wil je vast meer. Ik kan niet wachten op haar tweede boek want ook dat is een heel ongewoon verhaal.
Als lid van het Cover Café moet ik ook nog even melden dat Avalon de naam van de cover designer heeft opgenomen in het boek. Mijn complimenten !

Leuk? Delen dan:

1 Comment

  1. Manuelle
    apr 5, 2007

    I promised myself I would be on a book diet this month. But you always make me hungry for new books !
    Can’t let this one go by. Just can’t.