Nora Roberts website

Een romantisch plaatje

Nora Roberts is en blijft nog altijd de Koningin van het Romantische boek. Sinds ze oma is schrijft ze absoluut in een lager tempo en komen er nog maar een paar boeken per jaar van haar uit terwijl dat een aantal jaren geleden makkelijk zeven of acht waren.
Maar ja, we worden allemaal een daagje ouder. De oudere boeken van Nora worden opnieuw uitgegeven en soms vergissen fans zich en kopen per ongeluk een exemplaar van een boek dat ze al hebben.
Dom, dom, dom. Kwestie van een goeie database bijhouden. Maar de uitgever van nora heeft er iets opgevonden. Op een eerste uitgave staat voortaan een plaatje en wel dit:

Je weet dan dat het de eerste keer is dat zo’n boek wordt uitgegeven en dat is makkelijk.
Ook heeft Nora een website en wat een puinhoop is dat.
Ieder half jaar ziet het er weer anders uit en de boekenlijst is rommelig en zonder plaatjes. Het is duidelijk dat die website door iemand anders gemaakt is.
Dat kan ook niet anders maar het is duidelijk iemand die weinig van de boeken van Nora weet. Ze laat het grootste deel van het werk over aan de fansite van Adwoff en daar is ook een Forum.
Als je nou ergens wilt verdwalen dan is het daar.
Tjonge, jonge, jonge. Boeken schrijven kan ze als de beste maar een fatsoenlijke en duidelijke en originele website zit er niet in.

Update: De website van Nora heeft inmiddels een veel betere uitstraling gekregen.

Leuk? Delen dan:

4 Comments

 1. Hannie
  mrt 11, 2005

  Ik heb nooit een boek van haar aangeraakt, laat staan gelezen!
  Misschien moet ik dat toch maar eens doen…

 2. ChasingDreams
  mrt 12, 2005

  Haar website is vooral ook eeerrug saai…

  Dat plaatje van jou is dat echter niet. Wat is die mooi zeg!!

 3. Annie
  jul 5, 2005

  ALs je nog nooit een boek van Nora hebt gelezen, begin er dan maar dringend aan. Zij is mijn favoriete schrijfster.
  Haar boeken zijn een combinatie van romantiek en misdaad. Je moet echt tot de laatste bladzijden wachten tot ze het mysterie onthult.Echter aanraders, alleen jammer dat er zo weinig nederlandse vertalingen zijn (met uitzondering van de harlequin-uitgaven).

 4. Hartendief
  jul 5, 2005

  Ze is ook mijn favoriet Annie. šŸ˜‰