Nora Roberts verfilmd

Boekcover van Christy Lockhart

Al jaren geleden heeft Mel Gibson de filmrechten gekocht van de In Death serie van J.D. Robb aka Nora Roberts. Vooralsnog doet hij er niets mee en dat is erg jammer. Al eerder werd een boek van Nora Roberts verfilmd. Dat was Sanctuary. De recensies waren zo slecht dat het met die film niks geworden is. Nu komt er een nieuwe kans want een Amerikaans Televisiestation gaat vier boeken van Nora verfilmen. Het gaan echte televisiefilms worden en dus niet in de bioscoop te zien. Gelukkig voor ons worden succesvolle televisiefilms in Amerika vaak op DVD uitgebracht en zullen we die dus t.z.t. wel kunnen kopen. Eerst maar even de recensies afwachten alhoewel de verwachtingen hooggespannen zijn. De vier boeken die in dit jaar verfilmd gaan worden en begin 2007 uitgezonden zijn:
Blue Smoke, Carolina Moon, The Villa en Brazen Virtue. Dat zouden dus weleens hele spannende films kunnen worden !

Leuk? Delen dan:

6 Comments

 1. Sarah
  mrt 16, 2006

  Super 🙂 ik kan niet wachten, hopelijk zijn ze snel te verkrijgen

 2. kristel
  jul 11, 2007

  kan ik via jullie de dvdfilm nora roberts’ sanctuary kopen??

 3. Hartendief
  jul 12, 2007

  @Kristel.
  Daar kan ik je helaas niet aan helpen. Geen idee of die film ook ooit op DVD is uitgebracht. Hij had erg slechte recensies en Nora was er zelf ook niet bepaald blij mee.

 4. piet
  sep 18, 2008

  blokker verkoop op dit moment 4 dvd’s (boekverfilmingen van Nora Roberts!!

 5. Nathalie
  dec 8, 2009

  ik ben op zoek naar de dvd van northern lights van
  nora roberts
  Weet je misschien waar ik die kan vinden?

 6. Jeanette
  dec 9, 2009

  @Nathalie. Ik zou het zeker eens bij Blokker proberen want daar verkochten ze de serie. En anders bestellen bij een zaak als Music Store.