Negentig dagen Genevieve van Linda Carrington

Negentig dagen Genevieve van Lucinda Carrington

Sinds het succes van “50 tinten” weten uitgevers van gekkigheid niet hoe snel ze erotische romans voor vrouwen op de markt moeten brengen. Alles kasten gaan open en oude uitgaves worden opnieuw gedrukt en als fris en vers gepresenteerd.

Dat is bijvoorbeeld het geval bij Negentig dagen Genevieve van Linda Carrington. Wie denkt dat dit een nieuw boek is heeft het mis. Het is geschreven in 1996 en dus beslist geen eerste druk. Het was toen het debut van Linda Carrington. Ze heeft sindsdien nog drie andere boeken geschreven waarvan er een paar in het Nederlands zijn vertaald. Allemaal stevige erotiek. Ondanks het feit dat het boek 16 jaar oud is mag je rustig stellen dat het geen ouderwetse roman is. Goed leesbaar en koud washandje in de buurt is handig. Zou me niets verbazen als de andere boeken van Linda ook heel snel (weer) op de markt zullen komen.

Verhaal:
Een negentig dagen durend sekscontract was niet wat Genevieve Loften in gedachten had toen de arrogante en zeer aantrekkelijke James Sinclair haar kantoor binnenliep. Maar Genevieve is een carrierevrouw en ze houdt van uitdagende onderhandelingen. Bovendien biedt James haar een interessante deal aan, eentje die ze niet mis wil lopen. En een avontuur met hem wil ze misschien ook niet mislopen. Ze besluit zijn gevaarlijke spel mee te spelen; ze kan altijd stoppen als zijn eisen te ver gaan.
Wat Genevieve niet voorziet is dat zij de hoofdrol zal spelen in een serie steeds stouter en exotischer wordende fantasie├źn. Ze belandt in een werkelijkheid vol seksuele avonturen en Genevieve leert genieten van de zeer decadente en een beetje duistere wereld van de steenrijke James Sinclair.

Leuk? Delen dan: